Golflessen voor de jeugd

Verkwist jouw zoon of dochter een groot deel van zijn of haar tijd aan computergames en zou je graag zien dat hij of zij wat vaker naar buiten ging of eens een sportclub bezocht? Stel hem of haar dan voor om te gaan golfen. Dit is de ideale sport voor kinderen en tieners die wat frisse buitenlucht nodig hebben, maar die niet sportief genoeg zijn om een eind te gaan rennen of racefietsen.

Naar de golfbaan

Golfen is een plezierige buitensport die niet de allermeeste inspanning vergt en kan daarom interessant zijn voor jeugdigen die van nature geen fanatieke sporters zijn, maar wel graag een sport zouden willen beoefenen. Voordat jouw zoon of dochter de golfbaan bezoekt dient hij aan een bepaalde dresscode te voldoen: een t-shirt jongens of poloshirt voor jongens en meisjes gecombineerd met een bermuda, liefst van een bekend (sport)merk. Het t-shirt jongens moet overigens van een kraagje voorzien zijn.

Een bezoek aan de kledingwinkel

Alvorens zich aan te melden bij de jeugdgolfclub zou jouw zoon of dochter de webwinkel Kids Brand Store kunnen bezoeken om een geschikt poloshirt te vinden. Polo’s van bekende merken als Lacoste, Gant, Ralph Lauren en Lyle & Scott vind je voor een redelijke prijs bij deze online kledingwinkel, die overigens nog veel meer leuke merkkleding voor de jeugd verkoopt. Ook bermuda’s zijn bij Kids Brand Store te bestellen.

Heeft jouw zoon of dochter zijn of haar golfoutfit uitgezocht? Dan kan hij of zij de plaatselijke golfclub bezoeken. Hij of zij zal nu regelmatig op de golfbaan te vinden zijn om golflessen bij te wonen en om aan golfwedstrijden deel te nemen en zal voortaan minder tijd besteden aan computergames.

Aanbevolen artikelen