Golfkar onmisbaar in prettige golfervaring

Om je bezoekers een prettige golfervaring te laten hebben, zijn de wel bekende golfkarren onmisbaar. Wie kent ze nou niet? Die handige open elektrovoertuigen waardoor je niet steeds met je golfattributen hoeft rond te sjouwen. Het is ook nog eens het meest sociale moment van jouw golf avontuur. De golfkar is de ideale plaats bij uitstek om je even te richten op belangrijke gespreksonderwerpen. Het uitgelezen moment om zakelijke elementen te bespreken is wanneer je samen in die bekende golfkar je van A naar B laat bewegen. Of wellicht zijn de familie-perikelen meer het onderwerp van gesprek?

Defecte golfkar

Dus wat nu als de golfkar ineens uitvalt met een technisch mankement? Wat gebeurt er dan met het voertuig? Een uitkomst zijn bedrijfswagens met work system. Deze speciaal ontworpen bedrijfswagen gericht op het efficiënt uitvoeren van bijvoorbeeld reparaties, ook wel een work system genoemd, zorgen ervoor dat de golfkar in no time weer ingezet kan worden.

De meeste zichzelf respecterende golfclubs hebben een servicecontract met een bedrijf dat niet alleen gespecialiseerd is in het repareren van golfkarren maar ook hun monteurs laten rondrijden in wagens met work system. Zij sturen bij een defect melding van een golfkar onmiddellijk een dienstwagen inclusief work system naar je toe, waar de monteur ter plaatse de golfkar snel repareert.

Efficiëntie slag door work system

Wat maakt het werken met een work system bedrijfswageninrichting nou zo efficiënt? Dat is een goeie vraag! Het work system waar de bedrijfswagen mee is ingericht, zorgt voor een efficiëntie slag in het reparatie proces door de slimme manier waarop de materialen en gereedschappen zijn georganiseerd.

Voordat de monteur zijn wagen in springt om naar de golfbaan te komen, kan hij nog even snel zien of alle onderdelen beschikbaar zijn. Ook kan hij heel snel te werk gaan door de praktische wijze waarop work system is ingericht. Dit komt doordat in iedere dienstwagen het zelfde work system is ingebouwd. Hierdoor kan iedere monteur bijna op automatisch piloot de juiste onderdelen en gereedschappen tevoorschijn toveren. Welk type golfkar de monteur ook mee te maken heeft, razend snel kan hij te werk gaan door de verschillende praktisch organisatie oplossingen die hij beschikbaar heeft, zoals de zogenaamde smartbox of doorzichtige schotten in handig georganiseerde ladeblokken waardoor de monteur op hoog tempo kan werken.

Golfkar zo weer in de running

Je hoeft niet een wizkid te zijn om te begrijpen dat het work system in deze dienstwagens ontzorgt door een snelle afwikkeling van het reperatie proces. Vanaf de defectmelding tot het moment van het aftekenen van de order en het wegrijden van de monteur, doordat het betreffende reparatie bedrijf met work system werkt, is het gehele proces uitermate goed geregeld. Voordat je het weet kan de bezoeker weer heerlijk met het golfkarretje rond tuffen.

Aanbevolen artikelen