De 5 beste golfgames in de Apple Store

Golfgames zijn steeds beter vertegenwoordigd in de Apple Store. De beste games van dit moment hebben we voor je op een rijtje gezet, waarin we genoeg variatie hebben opgenomen dat er voor alle wensen en behoeften wat wils is. Alle games zijn geschikt voor de meeste gangbare iPhones en Appleproducten die op mresell.nl te koop zijn.

Tiger Woods PGA Tour 12

Als je een echte Tiger woods fan of golfliefhebber bent, zal dit spel toch wel het beste spel voor jou zijn. Op het gebied van gameplay en graphics is EA Sports de concurrentie altijd een paar stappen voor, en ook met deze game bewijzen ze dit te kunnen.

Als echte liefhebber van golf zul je de gedetailleerde banen, verschillende uitdagingen en de eersteklas graphics absoluut kunnen waarderen. De game heeft verder zeven kampioensbanen en je kunt in drie verschillende speltypen spelen. Al met al een prachtige spelervaring.

GL Golf

GL Golf richt zich als 3D-sportspel op de occasionele golffan. Met een realistisch gevoel maakt het goed gebruik van de fysica van golf en het bevat eenvoudige nette graphics. Je kunt het spel met maximaal vier spelers tegelijk spelen, in drie verschillende moeilijkheidsgraden. Natuurlijk zijn er online toernooien en beschikt het over meer dan 800 holes. Vooral de speelomstandigheden maken indruk: je kunt vast komen te zitten in het zand, er is wind, er zijn waterhindernissen, en de seizoenen en dagdelen veranderen. Een vermakelijk spel voor zowel fanatieke golfliefhebbers als beginnende golfers.

Flick Golf

Als je gaat voor een geanimeerd gevoel, dan is Flick Golf echt iets voor jou. Het doel van het spel is om de bal te slaan op verschillende doelen. De baan van de bal kun je tijdens de vlucht en op de grond beïnvloeden. Met zijn vele uitdagingen, doelen en regelmatige updates raak je de game niet snel zat. In zijn eenvoud een heel vermakelijke game.

Super Stickman Golf

Een 8-bit spel met 2D graphics, waarbij je geen voorkennis hoeft te hebben van golf.

Onderschat de verschillende route-opties en obstakels op de weg niet, deze kunnen bijzonder lastig zijn. Een spel voor jong en oud.

Let’s Golf 3

We besluiten de lijst met een gratis te downloaden spel uit de Apple Store. De Let’s Golf series kun je vergelijken met de old school Super Mario Golf games. Hiermee zijn de Let’s Golf spellen echt magisch voor kinderen. Met verbazingwekkende achtergronden en omgevingen heeft het spel een leuke en stimulerende vibe. Daarnaast voelt het spel heel echt aan en geeft een realistische golfervaring. Wat het spel nog aantrekkelijker te maken voor kinderen, zijn de aanpasbare golfers die je kunt gebruiken en waarmee je tegelijkertijd kunt spelen.

Zoek nu op mresell.nl naar een passende iPhone voor jou en test zelf welke van deze te gekke spellen past bij jouw ultieme golfervaring.

Aanbevolen artikelen