Van golf tot voetbal: themagebak voor elke tak van sport

Je bent een liefhebber van sport en je hebt iets te vieren. Of dat nu een kampioenschap is of een andere uitzonderlijke sportieve prestatie van jezelf of je team: daar hoort lekker gebak bij! Hoe toepasselijk is het dan om een taart te bestellen in het thema van je favoriete sport. Voor kinderen die hun verjaardag vieren is een dergelijke themataart ook een groot succes. Bij JeEigenTaart.nl vind je in de webshop taarten met allerlei sporten als thema. Daarnaast kun je cupcakes in dezelfde stijl bestellen: ideaal om te delen met je teamgenoten!

Voetbal populair

Welke sport je ook beoefent, er is altijd passend gebak te vinden. Uiteraard zijnde heerlijke voetbal-taarten populair, net als de sport zelf. Voor liefhebbers van voetbal is er een ruim assortiment voorradig. Er zijn taarten in de vorm van een voetbal of een voetbalveld. Cakepops in dezelfde stijl zullen ook in de smaak vallen. Wil je iets anders, kies dan voor een taart in de vorm van een shirt in de kleuren van je favoriete club, eventueel met naam en rugnummer.

Ruime keuze

Ook liefhebbers van andere sporten kunnen een geschikte taart vinden. IJshockey, golf en darts zijn maar een paar voorbeelden. Voor wielerfans behoort een taart met een fiets tot de mogelijkheden. Een Formule 1-taart zal in de smaak vallen bij de liefhebbers van deze sport. Terwijl je en je gasten smullen van deze taart zullen jullie extra genieten van de prestaties van Max Verstappen!

Een persoonlijke taart

Als je op zoek bent naar een gepersonaliseerde taart ben je bij JeEigenTaart.nl ook aan het goede adres. Je kunt kiezen voor een taart met een kader van bijvoorbeeld golf of voetballen. Ook een frame met basketbal-afbeeldingen is mogelijk. Op deze taarten is plek vrijgehouden voor een door jou aangeleverde foto. Heel persoonlijk en perfect om een bijzonder sportmoment te vieren!

Aanbevolen artikelen